Om oss

Vi består av ett team hantverkare med lång erfarenhet och hög kompetens. Vi kan hjälpa våra kunder i Norrort när det kommer till att bygga ut eller bygga till projekt i anslutning till bostaden, till exempel altaner eller uteplatser. Som husägare ser man ständigt möjligheter till att bygga ut och starta nya projekt kopplat till tomt och hus, ett driv som vi i allra högsta grad kan relatera till och också utgår från.

Vi hjälper dig nå resultat

Vi har också yttersta förståelse för att alla de där projekten man tänker sig och den bild man har av sitt hem med omnejd kan bli överväldigande. Ibland riskerar man att ta sig vatten över huvudet. Att låta bygga en altan till exempel är ett stort projekt som kräver både tillstånd, förberedelser och ett detaljerat utförande för att nå bästa resultat. Vi kan hjälpa dig att nå det resultatet!

Om du vill bygga altan – kontakta oss!

Visst vill du väl kunna avnjuta resultatet av dina projekt i hus och trädgård under en lång tid framöver? Då är det viktigt att man gör rätt från början så att det där projektet man åtar sig inte blir ett framtida och återkommande renoveringsobjekt istället. Tveka inte att kontakta oss om du går i funderingar på att exempelvis bygga en altan i Norrort i anslutning till ditt hus i Norrort. Tillsammans går vi igenom vad en sådan utbyggnad innebär och innehåller och sedan överlåter du det praktiska slitgörat till våra duktiga hantverkare. Vi garanterar god service till ett rimligt pris!