Våra tjänster

Går du i funderingar på att berika din bostad med en uteplats att avnjuta milda dagar på? Att bygga sig en altan kan vara det bästa beslut du någonsin tar kopplat till din bostad. Få saker slår att kunna sitta ute på sin altan en skön sommarkväll. Att bygga en altan är ett stort projekt och det finns en hel del saker man behöver tänka på, både i förberedelserna och det praktiska utförandet samt i efterarbetet. Det finns de mer enklare projekten, och snäppet mer komplicerade projekten som att bygga altan på berg. Vi finns här för dig och vill hjälpa dig längs hela vägen!

Med våra tjänster kan du koppla av

För ärligt talat – poängen är att du ska kunna njuta av din altan under lång tid och att den ska hålla över tid. Vi vill att du ska kunna känna dig trygg med att anlita oss som din partner för att bygga altan i Norrort. Våra hantverkare har lång erfarenhet när det kommer till att upprätta anläggningar som altaner och uteplatser. Naturligtvis är du som kund i centrum och med i hela processen, men vi gör det svåra jobbet så att du kan njuta av resultatet.

Vi har kompetensen

Våra hantverkare har god kunskap om vad som krävs för att bygga en altan i Norrort med ett bra resultat. Vi har koll på vilken sandbädd, vilket virke och vilka plintar som passar bäst för ditt ändamål och låter dig som kund vara med i beslutsprocessen. Kontakta oss gärna för att berätta om dina altanfunderingar så kommer vi tillsammans fram till en utmärkt lösning till ett rimligt pris!