Från altanbyggen till konsultation

Nedan finner du ett antal av våra byggrelaterade tjänster. Vi är ett mångsidigt och flexibelt byggföretag som erbjuder ett flertal tjänster som inte står med nedan. Oavsett vad relaterat till bygg du vill ha hjälp med kan du alltså höra av dig till oss!

services_icon1

Altanbygge

Våra hantverkare har god kunskap om vad som krävs för att bygga en altan med ett bra resultat. Vi har koll på vilken sandbädd, vilket virke och vilka plintar som passar bäst för ditt ändamål och låter dig som kund vara med i beslutsprocessen. Kontakta oss gärna för att berätta om dina altanfunderingar så kommer vi tillsammans fram till en utmärkt lösning till ett rimligt pris!

services_icon1

Renovering

Vill du genomföra en renovering? Kanske är det dags för en totalrenovering, eller så vill du ha nytt badrum? Då kan du anlita oss! Våra hantverkare har lång erfarenhet när det kommer till renoveringar. Naturligtvis är du som kund i centrum och med i hela processen, men vi gör det svåra jobbet så att du kan njuta av resultatet.

services_icon1.png

Bygga nytt eller bygga till

Vi har även djupgående kunskap inom tillbyggen och nybyggnationer. Om du exempelvis planerar att bygga ett hus från grunden kan vi hjälpa dig från att ta fram en projektplan till att huset står på plats. Vi kan även ta hand om tillbyggnader som att bygga pool, veranda, balkong och liknande.

services_icon1

Målning

Vi har även ett gäng skickliga målare i vår personalstyrka som kan ge både dina utomhus- och inomhusmiljöer nytt liv. Vi behärskar samtliga typer av målning och arbetar enbart med klimatvänliga färger.